Stoppen met roken

Dat rokers van hun rookverslaving af komen door middel van acupunctuur is algemeen bekend, vooral via de oor-acupunctuur. Maar ook gewone lichaamsacupunctuur kan de drang naar nicotine en andere ontwenningsverschijnselen aanzienlijk onderdrukken. Dit geldt ook voor andere lustverslavingen. Bij overgewicht kan een naaldje in het oor de eetlust onderdrukken. Andere naaldjes worden eraan toegevoegd om de stofwisseling iets aan te jagen.

Met enkele  behandelingen kunnen we de verslaving de baas zijn.

Na vijf lange behandelingen bij TOGA met acupunctuur gestopt zijn met roken. Het kan echt. Dr.Veronique Merrell-Keijzer: 'Als men de verslaving met acupunctuur aanpakt in combinatie met Chinese kruiden is het aanzienlijk eenvoudiger om van het roken af te komen.'

Volhouden
TOGA boekt opzienbarende resultaten met acupunctuur en het gebruik van kruiden bij het daadwerkelijk stoppen met roken. Uit onderzoek is gebleken dat als je via acupunctuur stopt met roken de kans groter is dat je volhoudt. Door er een combinatie van kruiden aan toe te voegen wordt eventuele gewichtstoename in de hand gehouden.

U wordt goed begeleid in deze moeilijke tijd.

Verzekering
Diverse aanvullende verzekeringen vergoeden de behandeling.